Mitt nye album Dødslevande er nå på Spotify, Itunes, Tidal og Apple Music.

Dette er mitt første soloalbum. Skrevet, arrangert, produsert og utgitt av meg selv, men med en flokk av distriktets ypperste musikere i ryggen: Alexander Flotve, Espen Westbye, Magnus Rød Haugland, Ingvar Lygren, Erlend Lygren, Halvard Aase, Karl-Dag Kjosavik og Arne Olav Nygard. Spilt inn, mikset og mastret av Dag Øverland i Studioline, Stavanger.

 

 

 

Barfot

Fra 2002 til 2006 var jeg vokalist, bassist og låtskriver i trioen Barfot. Mine eminente medmusikanter den gang var Dag Øivind Rebnord (tangenter) og Tor Helge Opdahl (trommer og perkusjon).

Barfot var en musikalsk gå-sakte-aksjon. Barføtte må se seg for. De må kjenne etter når de tråkker ned. Det lar seg ikke kombinere med trendy stuff som effektiv markedsføring og store ambisjoner om å nå langt. Barføtte når ikke langt, men de opplever mye underveis. Vi opplevde å få platekontrakt med Majorstudio (Vamp og de ...) og ga ut vårt hittil eneste album i 2004. Vi opplevede også å få skrive bestillingsverk til Viser Ved Kanalens 10 års-jubileum, å få varme opp for Lisa Ekdahl og å ligge øverst på Norsktoppen i flere uker på rad – og det i knivskarp konkurranse med flere av landets skarpeste danseband ...

Det Store Eventyret

På nittitallet var jeg vokalist i Det Store Eventyret. Bandet holdt til i Bergen og besto av Dag Øivind Rebnord, Tor Helge Opdahl, Rune Frotjold og Stein Høgseth. Albumet ble gitt ut på labelen NOR CD. Hør på "Kanskje en elv". Stor kunst av komponist og tekstforfatter Dag Øivind Rebnord.