Kontakt meg!

Jeg holder til i Stavanger og kan nås på telefon 928 17 905, eller ved å bruke kontaktskjemaet til høyre.

Lei en visesanger

Visesangere kan selvfølgelig leies. De kan leies over gaten hvis det er mye trafikk, men de kan også leies som lun underholdning til 40-årsdagen, 50-årsdagen, 60-årsdagen og til og med 70-årsdagen – eller til bryllupet eller den store vennefesten. Sorgmunter standup-melankoli er min spesialitet.

Komponist/Arrangør

Jeg skriver også arrangementer eller originalkomposisjoner til koret eller korpset ditt. Jeg skreddersyr til deres besetning og ferdigheter. Vil dere fremføre noe av musikken jeg har skrevet allerede, er jeg behjelpelig med å skaffe noter.

En uakademisk forelesning

Forelesningen Sirkuskua er blottet for akademisk integritet og kjemisk fri for referanser til nyere amerikansk forskning. I stedet er den full av humor, levende musikk, perifere apropos og selvfølgelig høytlesning. Powerpoint er en selvfølge. Det er et ufravikelig krav hvis du skal kalle noe en forelesning. Per Dybvigs illustrasjoner er et sentralt element, men presentasjonen inneholder selvsagt også figurer med piler imellom – som seg hør og bør på en forelesning.

Forelesningens hemmelige intensjon er å hylle hverdagsmennesket og gi legitimitet til det å være vanlig – gjerne ualminnelig vanlig. 


Name:

Email:

Subject:

Message: