Ny single januar 2018

Et drøyt år er gått siden jeg slapp albumet Dødslevande. Nå er jeg ute med en ny single. Den er laget til alle de som sliter med is i rubben eller andre aktivitetsbegrensende lidelser. Ja, for dette er en oversett gruppe i samfunnet, og nå fortjener de å bli sett, forstått og blir tatt på alvor. Det er hele åtte år siden Odd-Bjørn Hjelmeset sto fram og ga dem et ansikt, men lite har skjedd med tanke på å bedre forholdene for folk med is i rubben. Derfor har jeg også opprettet Norges fred og roforbund, som skal arbeide langsomt og ineffektivt for å ivareta gruppens rettigheter.

PRESSEMELDING 15.10.2016

Nå er albumet her. Dødslevande har jeg kalt det. Mitt først soloalbum, men det tredje i ”karrieren”. Skrevet, arrangert, produsert og utgitt av meg selv, men med en flokk av distriktets ypperste musikere i ryggen: Alexander Flotve, Espen Heimreid Westbye, Magnus Rød Haugland, Ingvar Lygren, Erlend Lygren, Halvard Aase, Karl-Dag Kjosavik og Arne Olav Nygard. Spilt inn, mikset og mastret av Dag Øverland i Studioline, Stavanger.

Når jeg zoomer ut på det jeg har gjort oppdager jeg til min forbauselse at plata har et slags tema: Den handler visst om kampen mellom det gode – og det absolutt helt vidunderlige. For … skal jeg gi flat pedal og forsøke å komme à jour her i livet, eller skal jeg snu meg og sove en time til? Bør jeg bygge et ti meter høyt monument i gården, eller skal jeg stjele en båt og drive av sted dit strømmen tar meg. Hva skal til for at man føler seg virkelig levende? Dødslevende.

CD-cover Dødslevende Trond Ole Paulsen

Trond Ole Paulsen3

Trond Ole Paulsen Portrett