Takk til Jæren viseklubb og Thime station!

9 februar, 2017

Det er bare så herlig å spille på steder der folk kommer for å lytte til hva du har å fortelle! På Thime station på Bryne har Jæren viseklubb skapt en slik arena, og jeg var så heldig å få spille der i går.

I Jæren viseklubb er pubikum enten veldig godt oppdratt eller rett og slett oppriktig interessert i musikk. De sjekker verken facebookfeeden eller bestiller øl i utide. Men best av alt: De lever med i det som foregår på scenen og ler på de rette stedene. Herlig. Tusen takk!

Jeg er tilbake på Thime Station onsdag den 29. mars. Da har jeg med meg bryneguttene Ingvar og Erlend Lygren på henholdsvis tangenter og trommer, og Magnus Rød Haugland på kontrabass. Det blir helt kanon!

FACEBOOK-logo  Følg meg på facebook, da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *