Layout 1

Barnebok

Sirkuskua (Gyldendal 2013) handler om Bodil, som til tross for at hun har det største juret i hele fjøset, ikke er fornøyd med tilværelsen. Et skjellsettende møte med fire, flotte, hvite sirkushester planter drømmen i henne, og Bodil er av typen som får ting gjort ...

Fra Dagbladets anmeldelse:

«Paulsen har ikke bare en morsom idé i sin debutbok, han har også et utrolig friskt og humoristisk språk, der han med varme gjør seg lystig over den dølle kuhverdagen. Og over Bodils lengsel etter å få noe mer ut av livet sitt, med en påfallende mangel på selvinnsikt må en vel si.»

Hele anmeldelsen kan du lese her.

Kjøp boka.

En uakademisk forelesning for voksne

Sirkuskua er også bokstavelig talt en forelesning for voksne. En forelesning blottet for akademisk integritet og kjemisk fri for referanser til nyere amerikansk forskning. I stedet er den full av humor, levende musikk, perifere apropos og selvfølgelig høytlesning. Powerpoint er en selvfølge. Det er et ufravikelig krav hvis du skal kalle noe en forelesning. Per Dybvigs illustrasjoner er et sentralt element, men presentasjonen inneholder selvsagt også figurer med piler imellom – som seg hør og bør på en forelesning.

Forelesningens hemmelige intensjon er å hylle hverdagsmenneske og gi legitimitet til det å være vanlig – gjerne ualminnelig vanlig.

Varighet: ca 60 minutter. Ta kontakt for å bestille.