Per Inge Torkelsen overtar landslaget

11 november, 2016

Det er nå klart at komiker Per Inge Torkelsen overtar landslagsskuta etter at Per Mathias Høgmo går av etter kveldens tap mot Tsjekkia.

peringe

Det er leder for Adeccos Bygg og Industri-avdeling, Bob Braut, som har hatt i oppgave å skaffe ny trener, etter at Norges fotballforbund har kastet seg på det mange tror blir en ny trend innen ledelse og rekruttering til toppstillinger: inkompetanse.

Som mange trender har også denne sitt opphav i USA, der det skjer utrolig spennende ting for tiden. De amerikanske velgerne har vist vei inn i en ny tid der absolutt alt kan skje. En totalt inkompetent leder, som attpåtil har svekkede sjelsevner og er utilregnelig i et hvert gjerningsøyeblikk … Dette er spennende, sier NFF president Terje Svendsen.

«Jeg er klar til å stille plassen min til disposisjon for noen som er totalt uten forutsetninger for å overta, dersom det viser seg at Torkelsen og Trump får suksess», sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

trond-ole-paulsen-dodslevende-cd

Torkelsen selv tror han vil overraske mange i tiden framover.

«Jeg vil dra veksler på mine erfaringer som tryllekunstner, og vi skal få ballene til å dukke opp der du minst aner det, for å si det slik.»

Torkelsen forteller at han ikke har vært på en fotballbane siden 1991 da han drev research i forkant av Den store stygge idrettsboka som kom ut året etter.

I etterkant av utgivelsen ble han landskjent som idrettshater, og det er grunn til å spørre hvordan dette hatet harmonerer med det å si ja til jobben som fotballtrener.

– Jeg har stor tro på hat som drivkraft når man skal utrette store ting. I’ll make the Landslag great again, sier Torkelsen og klyper Sofie Elise, som han har valgt som assistent-trener, i puppen.

trondole.no ønsker Torkelsen lykke til!

P:S. Likte du dette? Da liker du tekstene på plata mi også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *